marți, 27 decembrie 2011

Acoperire media

Scanerul în media

Deşi prezentarea Scanerului în lume este sarcina distribuitorilor Pharmanex, acest instrument revoluţionar câştigă destulă atenţie şi respect pe cont propriu.



Premii

Nu Skin Enterprises a primit în anul 2005 premiul American Business Award în cadrul ceremoniei anuale American Business Awards care a avut loc în New York City în data de 6 iunie 2005. Nu Skin Enterprises a câştigat premiul la categoria Most Innovative Company (Cea mai inovatoare companie) pentru Scanerul Pharmanex® BioPhotonic. Premiul a fost oferit ca o recunoaştere a Scanerului la categoria "Cea mai inovatoare companie" în defavoarea adversarilor care au peste 2500 de angajaţi, concurând împotriva altor finalişti precum Oracle Corporation şi PACCAR Inc. Câştigătorul de anul trecut la aceeaşi categorie a fost United Parcel Service (UPS). Nu Skin Enterprises a fost recunoscută în defavoarea altor companii de top, dintre care menţionăm AT&T, Procter & Gamble, Sprint şi Intuit şi a fost singura companie de vânzări directe care a primit un premiu American Business Award în anul 2005.

Reclame

Scanerul a fost promovat prin intermediul unei reclame pe o pagină întreagă în USA Today în data de 6 octombrie 2005, moment în care avea loc convenţia mondială Nu Skin Enterprises din Salt Lake City, Utah. Reclama a apărut într-un tiraj de aproximativ 450.000 de copii în întreaga ţară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu